Black Box Revelation naar Bitterzoet

Ticketmaster
Black Box Revelation naar Bitterzoet
Black Box Revelation naar Bitterzoet

Het Vlaamse duo The Black Box Revelation maken doorgewinterde rockmuziek: een combinatie van 60’s British Invasion-geïnspireerde popmuziek en garage blues-rock. De mannen hebben al heel wat op hun naam staan: vier waanzinnige albums, tours met onder andere Iggy Pop, dEUS, Jane’s Addiction en Seasick Steve en een samenwerking met Queens of the Stone Age gitarist en producer Alain Johannes. Hun nieuwste album ‘Tattoed Smiles’ is een heel persoonlijke. Ze slaan een nieuwe weg in en samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve maken het plaatje compleet, maar ondertussen verliezen ze nooit hun originele garage-rock geluid uit het oog.

Black Box Revelation
Datum: Dinsdag 11 December
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster