Jeremy Loops naar Paradiso (extra concert)

Ticketmaster
Jeremy Loops naar Paradiso (extra concert)
Jeremy Loops naar Paradiso (extra concert)

Jeremy Loops is in enkele jaren tijd uitgegroeid van een lokale cult-artiest in Kaapstad naar een singer-songwriter die wereldwijd in de hitlijsten staat en grote zalen uitverkoopt. De doorbraak vond plaats in 2015 met de single ‘Down South’ die een instant wereldhit bleek te zijn. Het debuutalbum ‘Trading Change’ staat vol met aanstekelijke liedjes die met name opgenomen zijn met akoestische gitaar, ukelele, mondharmonica en het belangrijkste: een looppedaal. Dit jaar verscheen zijn album ‘Critical As Water’, waarmee hij vlak daarna voor een uitverkochte grote zaal van Paradiso speelde.

Jeremy Loops
Datum: Zondag 13 Januari (extra concert)
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster