Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra naar Paradiso

Ticketmaster
Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra naar Paradiso
Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra naar Paradiso

In zijn tv-show ‘Later… With Jools Holland’ biedt Jools Holland al 25 jaar vele artiesten een podium maar het zelf spelen zal hij waarschijnlijk nooit kunnen laten. Niet zelden schuift Jools Holland, begaafd blues- en boogie-woogie pianist, tijdens zijn shows even achter de piano. In 1987 richtte de beste man The Jools Holland Big Band op, welke door de jaren heen organisch veranderde in het negentien koppen tellende Rhythm & Blues Orchestra. Hiermee keert hij jaarlijks terug naar Paradiso, voor een tot in de puntjes verzorgde avond vol soul, blues, ska, jazz, pop en natuurlijk boogie-woogie.

Deze keer sluiten onder anderen Ruby Turner, Marc Almond, Gilson Lavis en Louise Marshall aan als gastvocalisten.

Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra
Datum: Vrijdag 26 April
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster