Mick Harvey naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Mick Harvey naar Paradiso Noord
Mick Harvey naar Paradiso Noord

Mick Harvey, mede-oprichter van Nick Cave & The Bad Seeds en begeleider van PJ Harvey, is al 20 jaar bezig om de beroemde nummers van Serge Gainsbourg naar het Engels te vertalen als eerbetoon aan het Franse cultuuricoon. Naast de in de jaren ‘90 verschenen albums ‘Intoxicated Man’ en ‘Pink Elephants’, kwam na een lange pauze ‘Delirium Tremens’ in 2016 en vorig jaar verscheen ‘Intoxicated Women’, de laatste van de reeks. Dit bijzondere album bevat eveneens duetten en liedjes geschreven door Gainsbourg, voornamelijk uit de periode van de jaren ’60, waarin Serge zijn nummers vooral richtte op France Gall, Juliette Gréco en natuurlijk Brigitte Bardot. Dat de ironische, scherpe teksten van Gainsbourg tijdloos zijn, zal deze avond door Mick Harvey worden bewezen.

Mick Harvey
Datum: Dinsdag 4 December
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster