Robert Francis naar Paradiso

Ticketmaster
Robert Francis naar Paradiso
Robert Francis naar Paradiso

Robert Francis is de zoon van enorm muzikale ouders, waarbij ook nog eens Ry Cooder als vriend over de vloer kwam. Van hem kreeg Francis zijn eerste gitaar, wat zijn muzikale carriere inleidde. In 2007 verscheen op 19-jarige leeftijd het eerste album van de singer-songwriter. Een paar jaar eerder raakte hij in contact Red Hot Chili Peppers’ John Frusciante, die hem als mentor de fijne kneepjes van het vak leerde. Inmiddels is de Amerikaan uitgegroeid tot singer-songwriter die Americana een vleugje rock ‘n’ roll meegeeft. Denk aan – jawel – Springsteen, Tom Petty, Elliott Murphy, The Band, Bob Dylan en Townes Van Zandt. Grote namen, maar de kans is aanwezig dat ook Robert Francis tot dit rijtje kan gaan behoren. Zijn songs geven er alle reden toe dat te denken.

Robert Francis
Datum: 22 Oktober
Zaal Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster