The Blaze naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Blaze naar Tivoli Vredenburg
The Blaze naar Tivoli Vredenburg

De Franse neven Guillaume en Jonathan Alric brengen hun opzwepende house en UK Bass naar Utrecht! Verwacht onweerstaanbare, dromerige liedjes met vloervullende beats vol builds en drops. Ook bijzonder: de heren zijn ook filmmakers, dus hun YouTube-krakers Virile en Territory en tracks van het kakelverse debuutalbum Dancehall worden vergezeld door meeslepende minispeelfilms. De Parijzenaren zullen ongetwijfeld net zo’n futuristisch decor met indrukwekkende custom-made visuals optrekken als afgelopen zomer op Lowlands, waar het uitgelaten publiek massaal met The Blaze mee explodeerde.

The Blaze
Datum: 14 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster