Zoot Woman naar Paradiso

Ticketmaster
Zoot Woman naar Paradiso
Zoot Woman naar Paradiso

Met het zesde album ‘Redesigned’ is Zoot Woman een nieuwe weg ingeslagen. Waar de vijf voorgangers bol stonden van de frisse, smoothe synthesizergeluiden en beats in het juiste, opzwepende tempo, zijn deze nu tijdelijk aan de kant geschoven om remakes te maken van het eerdere materiaal. Zo puur als maar mogelijk raken de stripped-down versies de luisteraar misschien nog wel harder dan het origineel. De muziek van Zoot Woman komt in een heel ander daglicht te staan, en zorgt voor verrassende uitvoeringen van fan-favourites uit hun zeventienjarige bestaan als ‘Grey Day’, ‘Holiday Home’ en ‘Information First’. Even geen grootse synthesizerdeuntjes, maar juist een frisse nieuwe en organische kijk op wat de band gemaakt heeft.

Zoot Woman
Datum: Vrijdag 25 Januari
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Ticketmaster