Jacob Banks naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Jacob Banks naar Tivoli Vredenburg
Jacob Banks naar Tivoli Vredenburg

Op zaterdag 24 november komt de Engels-Nigeriaanse soulzanger Jacob Banks voor een exclusieve Nederlandse clubshow naar TivoliVredenburg. Banks komt met een nieuw album naar Ronda: op 2 november verschijnt Village. Vorige week verscheen de nieuwe single Be Good To Me ft. Seinabo Sey.

Vorig jaar zomer was Jacob Banks ineens overal te horen met zijn ep The Boy Who Cried Freedom en de 3FM-Megahit Chainsmoking. Later dat jaar scoorde hij een nog grotere hit met het nummer Unknown (To You), samen met Timbaland. Met zijn rauwe, bluesy vocalen doet hij soms denken aan Rag’n’Bone Man, maar ook aan zo ongeveer elke grote soulman uit het verleden. Inmiddels zijn nummers van Banks al gebruikt in tv-series als Lucifer en Suits en dook hij ook al op in de game FIFA 15.

Jacob Banks
Datum: Zaterdag 24 november 2018
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start 20 september om 10.00 uur

Ticketmaster