Thomas Azier naar Doornroosje

Ticketmaster
Thomas Azier naar Doornroosje
Thomas Azier naar Doornroosje

Thomas Azier leeft een zwervend bestaan en nam zijn nieuwe EP ‘Stray’ grotendeels op ‘on the road’ in hotelkamers. Zijn broeierige en melodieuze electropop komt tot bloei door altijd zoekende te zijn, zonder vaste grond onder de voeten.

Als 19-jarige jongen vertrekt Thomas Azier vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, brengt hij zijn debuutalbum ‘Hylas’ uit. Later verhuist Thomas naar Parijs en brengt hij zijn plaat ‘Rouge’ (2017) uit. Beide albums worden beloond met een Edison. Van ‘Rouge’ werd de single ‘Talk To Me’ verkozen tot 3FM megahit en de ballade ‘Babylon’ werd Top Song bij Radio 2. Thomas werkte samen met o.a. Diplo en Stromae, en Stromae nam hem vervolgend ook mee als support tijdens zijn tours. Thomas speelde op festivals als Best Kept Secret, Lowlands, Eurosonic/Noorderslag en The Great Escape. Eigen shows in NYC, LA, Montreal, uitverkochte show door heel Nederland en in de prestigieuze concertzaal Trianon in Parijs.

Thomas Azier
Datum: 30 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u
De kaartverkoop start vrijdag 21 september om 10.00 uur

Ticketmaster