Tony Hadley naar Metropool

Ticketmaster
Tony Hadley naar Metropool
Tony Hadley naar Metropool

Tony Hadley, Ex-Spandau Ballet inderdaad. Maar vanwege kinnesinne (komt in de beste bands voor, denk ook aan UB40, The Beach Boys en New Order) mag hij dat niet hardop zeggen. Belachelijk natuurlijk aangezien hij voor het grote publiek hét boegbeeld van deze uitermate succesvolle act was. En natuurlijk de stem op al die knoeperds van hits zoals ‘Gold’, ‘True’, en ‘Through The Barricades’. Die stem heeft hij nog steeds. Met zijn band speelt hij al die hits nog altijd, misschien wel beter dan ooit. En naast hits van zijn voormalige band waagt hij zich ook aan een paar (moderne) klassiekers.

Tony Hadley
Datum: 22 februari
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Tickets

Ticketmaster