Winne naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Winne naar Burger- weeshuis
Winne naar Burger- weeshuis

Winne verscheen letterlijk uit het niets in de nazomer van 2005. Hij lekte de track ‘Top 3 MC’ en werkte zichzelf hiermee in de spotlights bij verschillende media. Ook leverde het een plaats op bij de Buiten Westen-tour van Opgezwolle. Vier jaar later verscheen zijn debuutalbum Winne Zonder Strijd en stond de rapper op grote festivals als Lowlands, Solar Weekend en Mysteryland. Het album was goed voor live- en internethits als ‘W.I.N.N.E.’, ‘Alles Wat Ik Wil’ met GMB en ‘Lotgenoot’.
Verder zat hij in het collectief Great Minds (samen met Sticks en Jiggy Djé), startte hij het muzieklabel Couture33 en leverde bijdragen aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Jonna Fraser, Cho en Zwart Licht.

Winne
Datum: 08 maart
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
AANVANG:20:30

Ticketmaster