Michiel Borstlap naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Michiel Borstlap naar Tivoli Vredenburg
Michiel Borstlap naar Tivoli Vredenburg

Vorig seizoen presenteerde de imposante jazzpianist en componist Michiel Borstlap zijn plaat Velvet in een overvolle Cloud Nine. Speciaal voor dat concert bracht hij de piano uit zijn ouderlijk huis mee. Dit honderdjarig exemplaar met een eigenzinnige, doorleefde sound bracht Borstlap terug naar het verleden én naar een nieuwe weg: dichter naar de minimal (jazz) music, met minder noten en meer gevoel. Vanavond presenteert hij zijn nieuwste album: Georg, vernoemd naar zijn eerste piano. Borstlap besloot dat Georg de enige piano is waar hij nog op wil spelen, en neemt deze dan ook mee tijdens deze tournee.

Michiel Borstlap
Datum: 10 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 15:00
Zaal open: 14:15

Ticketmaster