Brass Against naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Brass Against naar Tivoli Vredenburg
Brass Against naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse formatie Brass Against is een coverband, maar dat niet van het type ‘voor al uw bruiloften en partijen’. Deze brassband (met twee zangeressen) speelt voornamelijk rock, al zijn ze ook niet vies van wat Dylan of hiphop – alles kan, zo lang het maar een toon van protest heeft. Op hun setlist staat werk van onder meer Rage Against the Machine, Jane’s Addiction, A Tribe Called Quest, Led Zeppelin en Audioslave. Behalve flink blaasrocken wil Brass Against ook aanzetten tot politieke verandering, of zoals ze het zelf zeggen: ‘We are angry, we are inspired, we are ready for change!’

Brass Against
Datum: 16 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster