Cavetown naar de Melkweg

Ticketmaster
Cavetown naar de Melkweg
Cavetown naar de Melkweg

Robin Skinner maakt moederziel alleen in zijn slaapkamertje muziek onder de naam Cavetown. Liedjes over liefde, verlies en verlangen naar een zinvol leven. Liedjes van 3 minuten waarin je je minder alleen voelt en wat troost vindt in tijden van chaos en verwarring. Cavetown’s vierde album ‘Lemon Boy’ is een vertoning van Skinner zijn moeiteloze melodieën en economische songwriting. Van het loopen van een folk-pop nummer tot aan uke-ontmoet-elektronica ‘Fool’ en jazzy ‘888’, het maakt allemaal deel uit van een kalmerende, intieme collectie nummers met sterke teksten. Maar nog belangrijker: Muziek vanuit zijn hart.

Cavetown
Datum: 23 Januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 12 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek