Eagles naar Ziggo Dome (Extra concert)

Ticketmaster
Eagles naar Ziggo Dome (Extra concert)
Eagles naar Ziggo Dome (Extra concert)

Wegens groot succes geven de Eagles – Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit, met Vince Gill en Deacon Frey – een extra concert in Ziggo Dome op zaterdag 1 juni. De kaartverkoop voor dit extra concert is direct gestart. Voor het concert op 3 juni zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het concert maakt onderdeel uit van hun veelgeprezen tournee waarin zij klassiekers spelen uit hun gehele carrière zoals ‘Hotel California’, ‘One of These Nights’, ‘Life in the Fast Lane’ en ‘Desperado’, in 2019 naar Europa.
In het hedendaagse, gefragmenteerde muzieklandschap behouden de Eagles een aantrekkingskracht die zowel generaties als genres overstijgt en de rol van de band als blijvend muzikaal icoon bestendigd.

Als de bestverkopende Amerikaanse band uit de jaren ’70, en een van de best verkopende acts aller tijden, hebben de Eagles wereldwijd meer dan 150 miljoen albums verkocht, zes nummer 1 albums gescoord en vijf keer bovenaan de singles hitlijsten gestaan. De band won zes GRAMMY® Awards, is in 1998 in het eerst mogelijke jaar meteen opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame en ontving in 2016 de Kennedy Center Honours.

Onlangs heeft de RIAA ‘Their Greatest Hits 1971-1977’ gewaarmerkt als best verkopende album in de geschiedenis (38x platina), met het album ‘Hotel California’ (26x platina) op de derde plaats.

Eagles
Datum: Zaterdag 1 juni (Extra concert)
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
Tickets

Ticketmaster