Jesse Dayton & Band naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Jesse Dayton & Band naar Tivoli Vredenburg
Jesse Dayton & Band naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse zanger/gitarist Jesse Dayton maakt al tien albums lang gemeen rockende outlawcountry met de spirit van zijn helden Johnny Cash, Willie Nelson en Waylon Jennings. Wereldroem heeft hij nog niet vergaard, maar behalve zijn fans weten ook zijn collega’s hem te appreciëren – zo speelde Dayton gitaar op albums van alle drie bovengenoemde grootheden. Op zijn nieuwe plaat The Outsider (2018) laat Dayton weer eens horen hoe veelzijdig hij is: honkytonk, rock ‘n roll, country, gospel, blues, alles komt in noodtempo voorbij. Deze man heeft 100% muziek door zijn aderen stromen!

Jesse Dayton & Band
Datum: 3 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 15:15
Zaal open: 14:30

Ticketmaster