Nederlands Studenten Jazz Orkest naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Nederlands Studenten Jazz Orkest naar Tivoli Vredenburg
Nederlands Studenten Jazz Orkest naar Tivoli Vredenburg

De tour van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) trekt weer door het land. 30 studenten op het podium met maar één doel: de zaal helemaal plat spelen! In 2018 breekt het NSJO de tent af met Rock-‘n-Roll: scheurende gitaren worden verrijkt met te gekke jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen. Niemand minder dan Steffen Morrison is de frontman van het NSJO 2018. Als geen ander weet hij het publiek mee te nemen in een opzwepende vibe. Daarbij zal gitaareindbaas Jerôme Hol hem en het NSJO een handje helpen in een avond waar de voetjes van de vloer gaan! Het geheel zal staan onder leiding van Bert Fransen.

Nederlands Studenten Jazz Orkest
Datum: 14 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Ticketmaster