Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Luxor Live

Ticketmaster
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Luxor Live
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Luxor Live

Het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Met hun levenspop speelde de band al festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open plat. Zanger en bandleider Thijs Boontjes is daarbij een graag geziene gast bij radio- en televisieprogramma’s.

Thijs Boontjes
Thijs Boontjes was al bijna de Slimste Mens, is geregeld te gast bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was afgelopen zomer huisband van M, de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO1. Hij is naast verdienstelijk zanger ook hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten. Op half oor niveau is het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest een geslaagde grap, maar wie met aandacht luistert hoort serieuze en bekwame muzikanten met een zanger die zijn doorwrochte liefdesliedjes brengt met een knipoog en een traan. In februari 2019 komt het debuutalbum van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Datum: 22 december
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 20:30u
Aanvang: 21:00u

Ticketmaster