Tommy Emmanuel naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Tommy Emmanuel naar Tivoli Vredenburg
Tommy Emmanuel naar Tivoli Vredenburg

De Australische muzikant Tommy Emmanuel is waarschijnlijk de beste akoestische gitarist ter wereld, dankzij een combinatie van onovertroffen vingervlugheid en muzikaal gehoor/gevoel. De 63-jarige virtuoos begon al op zijn vierde met gitaarspelen en liet zich inspireren door Chet Atkins en Hank Marvin. Na talloze bands te hebben versleten tourt Emmanuel sinds de jaren negentig solo over de wereld – zonder setlist, want hij kan toch alles spelen wat hij wil. Ook de sterren staan voor hem in de rij: op zijn meest recente album Accomplice One (2018) hoor je Jason Isbell, Mark Knopfler en Rodney Crowell!

Tommy Emmanuel
Datum: 14 maart
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00
Tickets

Ticketmaster