Voltage naar Hedon

Ticketmaster
Voltage naar Hedon
Voltage naar Hedon

Vorig jaar in oktober is legende Tom Petty veel te vroeg op 66 jarige leeftijd overleden. Hij is super belangrijk geweest voor de Amerikaanse en ook Europese muziekscene. Hij heeft samenwerkingen met o.a. Johnny Cash en Traveling Wilburys op zijn naam staan. Hij heeft vele albums uitgebracht, vele songs geschreven die andere artiesten waaronder John Mayer en Johnny Cash, weer gecoverd hebben. Om Petty en zijn muziek volledig eer aan te doen gaat Voltage – met uitgebreide bezetting – in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019 de clubs in om een dikke best-of show te geven.

Met bekende hits als “Free Fallin'” en “Mary Jane’s Last Dance”, zal het Nederlandse publiek nogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert. Er is bijna een vergeten markt voor deze muziek, veel liefhebbers zullen dit weten te waarderen! Voltage is een good old fashioned rock band uit Brabant. In september 2017 verscheen hun tweede album. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt. Maar op ‘Around The Bend’ laat de band ook meer Southern Rock en Americana horen.

Voltage
Datum: za 23 maart 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Ticketmaster