Alex Vargas naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Alex Vargas naar Tivoli Vredenburg
Alex Vargas naar Tivoli Vredenburg

Het lijkt alsof de Deens-Uruguyaanse singer-songwriter Alex Vargas in 2016 opdook uit het niets met zijn hit Shackled Up, maar eigenlijk had hij al een hele carrière achter de rug. Zo zat hij in de jaren nul in de (vooral in Engeland) succesvolle poprockband Vagabond en werkte hij veel samen met electronicatrio Above & Beyond. Sinds 2012 is hij solo en scoort hij wereldwijd met zijn electronische soul uit de categorie Jack Garratt en Jamie Woon. Het unieke van Vargas is zijn even krachtige als emotionele stemgeluid, waarmee hij zowel ingetogen gitaarnummers als electronische beats aankan!

Alex Vargas
Datum: 1 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00
Tickets

Ticketmaster