Joe Jackson twee maal in Paradiso

Ticketmaster
Joe Jackson twee maal in Paradiso
Joe Jackson twee maal in Paradiso

De Engelse singer-songwriter Joe Jackson (echte naam: David Ian Jackson) mag met recht een veelzijdige artiest genoemd worden. Van new-wave tot pop-platen met jazz-invloeden en zelfs klassieke albums, in zijn inmiddels veertigjarige carrière heeft de eclectische Joe Jackson zijn invloeden uit alle mogelijke muzikale dimensies gehaald. Vooral in de jaren ’80 was Joe Jackson zeer succesvol met hits als ‘Be my number two’ en ‘Real men’. Zijn grootste hit is een live-versie van zijn debuutsingle ‘Is She Really Going Out with Him?’. Door het uitgebreide repertoire zijn concerten van Joe Jackson altijd een feest der herkenning, maar verwacht ook nieuw werk van ‘Fool’, het nieuwe album dat begin volgend jaar wordt uitgebracht.

Joe Jackson
Datum: 7 & 8 April
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster