The Elvis Concert naar de Effenaar

Ticketmaster
The Elvis Concert naar de Effenaar
The Elvis Concert naar de Effenaar

Het jaarlijkse Elvis concert met originele muzikanten van Elvis Presley nu in kerstsfeer. ‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en percussionist Eddie Graham, brengen je vanavond de onmiskenbare Presley sound, met de parels uit de Elvis catalogus, waaronder natuurlijk diverse hits. Samen met andere topmuzikanten en de 36-jarige ETA Dwight Icenhower maken ze er een fantastisch muziekfeest van voor jong en oud! Op veler verzoek is dit een speciale kersteditie van THE ELVIS CONCERT in samenwerking met de Barcelona Big Band.

Samen met Dwight Icenhower, Bob Lanning, Eddie Graham en de Barcelona Big Band gaat u op een muzikale ontdekkingsreis die voor altijd laat zien dat de muziek van Elvis springlevend en tijdloos is. Een unieke show voor Elvis fans en iedere muziekliefhebber! Op deze avond wordt het grootste rock icoon aller tijden geëerd.

Na elk concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: “One handshake away from the King”.

The Elvis Concert
Datum: 10 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:00 uur
Tickets vanaf za 29 september ’18

Ticketmaster