Joji naar de Melkweg (Extra show)

Ticketmaster
Joji naar de Melkweg (Extra show)
Joji naar de Melkweg (Extra show)

Vanwege de overweldigende animo voor de show van Joji hebben we er nog een extra show later op dezelfde avond aan vastgeplakt! Wees er snel bij!

Joji is taking the world by storm! Deze Australische rapper, comedian, producer en zanger begon met het releasen van muziek in 2015. Ondertussen heeft hij comedy grotendeels achter zich gelaten en focust hij zich nu op zijn muziek. Op zijn laatste project ‘In Tongues’ laat hij R&B met trap invloeden en contemplative lyrics horen. Met tracks als ‘Will He’, die al meer dan 12 miljoen keer is afgespeeld, denken we nog veel te horen van dit raptalent.

Joji
Datum: 09 December (Extra show)
Zaal: Melkweg
Aanvang: 23:00
Tickets

Ticketmaster