André Hazes naar Ahoy

Ticketmaster
André Hazes naar Ahoy
André Hazes naar Ahoy

André Hazes (Woerden, 21 januari 1994), ook wel bekend als Dré of Dreetje Hazes, is een Nederlandse zanger en presentator. Hij is een zoon van de volkszanger André Hazes. Hazes zingt sinds 2013 jaarlijks bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van André Hazes.

In 2014 vertolkte André het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven in het tv-programma De beste zangers van Nederland. Het leverde hem zijn tweede nummer 1-hit op en miljoenen views op YouTube. In het voorjaar van 2016 verschijnt zijn tweede solo-album Leef. Net als in 2015 en 2016 stond Hazes als gastartiest twee avonden in de Amsterdam Arena tijdens Toppers in Concert 2017. Hazes stond op 7 januari 2017 in AFAS Live te Amsterdam voor zijn eerste grote solo concert.

André Hazes
Datum: 19 oktober 2019
Zaal: Ahoy
Aanvang: 20.00 uur
VOorverkoop start 19 oktober

Ticketmaster