Joost naar Paradiso

Ticketmaster
Joost naar Paradiso
Joost naar Paradiso

Al jaren maakt Scandinavian Boy ‘Joost’ video’s voor YouTube. Een uitlaatklep voor zijn creativiteit. Onder zijn alter ego ‘EenhoornJoost’ bouwde hij online een grote fanbase op. Gaandeweg begon hij te zingen, rappen en produceren. Het creëren van beeld in combinatie met zijn liefde voor muziek bleek een schot in de roos. Bekijk maar eens de clip behorend bij de track ‘Scandinavian Boy’, het titelnummer van Joosts eerste EP bij het hiphoplabel ‘Top Notch’. Het geeft hem de mogelijkheid verschillende zintuigen van zijn fans te prikkelen.

Tijdens zijn eerste clubtour verkocht Joost alle zalen uit en afgelopen zomer zorgde hij voor een uitpuilende X-Ray op Lowlands. Eveneens afgelopen zomer bracht hij samen met de Amsterdamse Donnie een nieuwe album uit: ‘M van Marketing’. De plaat telt elf nummers, waaronder samenwerkingen met Mr. Polska en Stuntje. Bij het nummer ‘Stockholm’ heeft het duo weer een kijkenswaardige videoclip weten te maken. Na een EP en twee mixtapes verschijnt eind 2018, naast zijn nieuwe boek Albino, zijn eerste echte album.

Joost
Datum: Zondag 3 Maart
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster