The Cosmic Carnival & The Magic Mumble Jumble naar Paradiso

Ticketmaster
The Cosmic Carnival & The Magic Mumble Jumble naar Paradiso
The Cosmic Carnival & The Magic Mumble Jumble naar Paradiso

The Cosmic Carnival & The Magic Mumble Jumble. Zoals de namen van beide bands al een beetje doen vermoeden, lijken de twee kleurrijke formaties zo uit de jaren zestig of zeventig te zijn ontsnapt. En nu slaan ze de handen ineen voor een unieke samenwerking, waarbij ook troubadour Charl Delemarre zal aansluiten: Three Nights Only. De magie die vrij komt bij een goede jamsessie, maar dan in het kwadraat, want de drie acts zullen allen tegelijk optreden. Één lange show dus, waarbij de muzikanten elkaars werk voorzien van een nieuwe dimensie. Drie bijzondere avonden, waarop 20 fantastische muzikanten de handen ineen slaan, om tegelijkertijd nieuwe wegen te verkennen. Trek je meest kleurrijke outfit aan, put on your dancin’ shoes en dompel je onder in de grooves van deze zogeheten ‘Love Riots’.

The Cosmic Carnival & The Magic Mumble Jumble
Datum: Zondag 16 December
Zaal: Paradiso
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster