Massive Attack naar AFAS Live

Ticketmaster
Massive Attack naar AFAS Live
Massive Attack naar AFAS Live

Op vrijdag 1 februari 2019 geeft de de Britse elektronicaformatie Massive Attack een concert in AFAS Live. Het concert is ter ere van het 21-jarig bestaan van het album Mezzanine. Massive Attack brengt met Mezzanine XX1 een totaal nieuwe productie met zangeres Elizabeth Fraser en vernieuwde audio en visuals ontworpen door Robert Del Naja. Andere samenwerkingen voor deze tour worden later nog bekendgemaakt.

De show op vrijdag 1 februari staat geheel in het teken van het succesvolle album Mezzanine, dat die avond eenentwintig jaar na de release gespeeld gaat worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van aangepaste audio gereconstrueerd uit originele samples.

Robert Del Naja zegt over de show:“It’s going to be a one off piece of work; our own personalised nostalgia nightmare head trip”

Massive Attack
Datum: Vrijdag 1 februari 2019
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert van Massive Attack start aanstaande vrijdag 2 november om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek