Toontje Lager naar Luxor Live

Ticketmaster
Toontje Lager naar Luxor Live
Toontje Lager naar Luxor Live

Halverwege 2017 stond de Arnhemse zanger Erik Mesie na meer dan dertig jaar afwezigheid ineens weer met zijn band Toontje Lager voor een bomvolle grote zaal in Luxor Live. Begin jaren tachtig vormde Toontje Lager samen met Doe Maar en Het Goede Doel de hoofdingrediënten van het nieuwe genre Nederpop. Ze scoorden grote hits met ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.

Toontje Lager
Zowel Nederpop als jaren 80 muziek is helemaal terug! De dansbare en vrolijke muziek met relativerende teksten van Toontje Lager is daarmee zowel geschikt voor iedereen die alle teksten nog mee kan zingen als de jongere generatie. Begin dit jaar verscheen een dubbel-cd met alle A- en B-kantjes van Toontje Lager. De band speelt deze avond naast alle hits ook het minder bekende repertoire en solohits van Erik Mesie.

Toontje Lager
Datum: 8 februari
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Ticketmaster