Bruce Dickinson naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Bruce Dickinson naar Tivoli Vredenburg
Bruce Dickinson naar Tivoli Vredenburg

Bruce Dickinson kennen we als zanger van de Engelse hardrockband Iron Maiden, maar deze man kan zoveel dat we hem gerust de Leonardo da Vinci van nu mogen noemen. Zo is Dickinson ook piloot, bierbrouwer, schermer, radiopresentator en schrijver. In die laatste rol bracht hij in 2017 zijn autobiografie What Does This Button Do? uit. Tijdens de ‘A Conversation With Bruce Dickinson’-tour vertelt hij over de totstandkoming van het boek en beantwoordt hij vragen van het publiek. Dickinson heeft meer rock-‘n-roll-anekdotes op zak dan er mensen in de Grote Zaal passen, dus verwacht een topavond!

Bruce Dickinson
Datum: 28 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster