Douwe Bob naar Luxor Live

Ticketmaster
Douwe Bob naar Luxor Live
Douwe Bob naar Luxor Live

Douwe Bob won de eerste editie van de talentenjacht De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, had diverse hits waaronder één samen met Anouk en was afgelopen seizoen te zien als jurylid bij the Voice Kids. Misschien nog belangrijker: hij komt op donderdag 7 maart met zijn nieuwe show terug naar Luxor Live!

Douwe Bob
Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Songfestival, Beste Singer-songwriter, tweemaal Pinkpop, need we say more? Met een nieuwe single “Shine” en album “The Shape I’m In” op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd belooft dit weer een geweldige show te worden.

Douwe Bob
Datum: 7 maart
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Ticketmaster