HAEVN naar Paradiso

Ticketmaster
HAEVN naar Paradiso
HAEVN naar Paradiso

HAEVN, de succesvolle samenwerking tussen songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen, kende in 2015 een droomstart toen hun twee debuutsingles ‘Finding Out More’ én ‘Where The Heart Is’ werden gebruikt onder bekende auto-commercials. Ze bouwden de afgelopen jaren een krachtige livereputatie op waarbij dromerige songs worden afgewisseld met uptempo electropop waarmee ze de grote zaal van Paradiso, Carré en TivoliVredenburg snel wisten uit te verkopen. In 2018 bracht de band hun langverwachte debuutalbum ‘Eyes Closed’ uit, waarna de band opnieuw een succesvolle ronde langs de Nederlandse clubs deed en twee keer Carré uitverkocht. En nu is het tijd om opnieuw Paradiso te betoveren.

HAEVN
Datum: Donderdag 25 April
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster