Rowwen Hèze naar Luxor Live

Ticketmaster
Rowwen Hèze naar Luxor Live
Rowwen Hèze naar Luxor Live

Een show van de dialectband Rowwen Hèze is één groot feest met opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex, maar ook met hier en daar een gevoelige ballade. Zowel ingetogen als uitbundig, melancholisch en feestelijk en met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven.

Rowwen Hèze
Meer dan dertig jaar geleden begonnen als een Engelstalig bandje uit het Limburgse America, maar inmiddels uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek.

Voorwaartsch Clubtour
Tijdens deze liveshow kan iedereen gewoon alle grote hits van de band verwachten waaronder natuurlijk nummers als Bestel Mar en Limburg (Kwestie Van Geduld). De band heeft onlangs bekend gemaakt dat er een nieuwe cd uitkomt in april 2019 en dat nog voor de show in Luxor Live de eerste single daarvan uit zal komen!

Jack Poels over de Voorwaartsch Clubtour:
‘Als ik Rowwen Hèze echt wil huure kom ik wal nar ’n club’. Dat zei mijn verzekeringsman ooit. En ik snapte hem wel. In ’n popzaal mag het allemaal iets losser, het hoeft even niet ’n zwaar geoliede machine te zijn. Als ’n festival of ’n feesttent de snelweg is, dan is de club de toeristische route. Als ‘n fijne wandeling over onze favoriete landweg aan het begin van het jaar. Langs liedjes van vroeger, maar ook nieuw werk van ons album dat in april verschijnt; voorwaartsch! Om uiteindelijk toch weer in de kroeg te belanden waar het dak er weer afgaat. Zul je altijd zien.

Rowwen Hèze
Datum: 21 februari
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u

Ticketmaster