Rowwen Hèze naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Rowwen Hèze naar Tivoli Vredenburg
Rowwen Hèze naar Tivoli Vredenburg

De Limburgse tex-mexband Rowwen Hèze is in de 33 jaar van hun bestaan uitgegroeid van lokale pretband tot nationaal cultuurgoed – niet voor niets stonden er zes nummers van Rowwen Hèze in de laatste Top 2000. Sinds hun doorbraak (dankzij een legendarisch goed concert op Pinkpop 1992) heeft de sympathieke band vele stijlen beoefend, van feestknallers als Bestel Mar tot gevoelige ballades als Auto, Vliegtuug. De laatste jaren wisselen Jack Poels en zijn mannen theatertournees af met concerttournees, en vanavond valt in de tweede categorie. Kortom: zing, spring, dans, zweet en bestel mar!

Rowwen Hèze
Datum: 23 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Ticketmaster