Chris Robinson Brotherhood naar Paradiso

Ticketmaster
Chris Robinson Brotherhood naar Paradiso
Chris Robinson Brotherhood naar Paradiso

De legendarische frontman Chris Robinson is een graag geziene gast op het podium van Paradiso met zijn verschillende bands. Vanavond keert de Amerikaan terug met zijn Brotherhood. Sinds het debuut ‘Big Moon Ritual’ uit 2012 bracht de band geregeld nieuwe muziek uit, ‘Barefoot In The Head’ het laatst verschenen pareltje is. De release toonde eens te meer aan dat Chris Robinson Brotherhood bestaat uit geniale muzikanten die telkens weer weten te verrassen. Gitarist Neal Casal, drummer Tony Leone, keyboardspeler Adam MacDougall en bassist Jeff Hill komen samen met hun bandleider het publiek weer overtuigen met een adembenemende show met bluesrock van de bovenste plank.

Chris Robinson Brotherhood
Datum: 12 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster