Rick Nolov Band naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Rick Nolov Band naar de Nieuwe Nor
Rick Nolov Band naar de Nieuwe Nor

Het is inmiddels een traditie eind december; de jaarlijkse homecoming show van de Heerlense Rick Nolov Band op 28 december in de NIEUWE NOR. Tijdens deze elfde editie mag het publiek als vanouds weer een aantal bijzondere gasten én een dampende set rock, ska en reggae verwachten.

De Rick Nolov Band – de enige Heerlense band die zowel op Pinkpop als op Pinkpop Classic heeft gestaan – speelt naast eigen werk zoals White Shoes ook een aantal covers, die een origineel jasje krijgen en dus niet klakkeloos worden nagespeeld. Ook dit jaar versterken saxofoniste Mylene Schrijen, trompettist Marc Huynen en pianist Coen van Dam weer de originele line-up, die uit Rick Nolov, Stijn Huijts en Hans Keuls bestaat. Nieuw dit jaar is in ieder geval een verrassende, eigen versie van Chelsea Hotel, een van Leonard Cohen’s bekendste songs. De rest houden de jongens nog even geheim.

Rick Nolov Band
Datum: 28 December 2018
Zaal: NIEUWE NOR
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster