Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour naar Sporthal Rusheuvel

Ticketmaster
Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour naar Sporthal Rusheuvel
Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour naar Sporthal Rusheuvel

Woodstock-festival na 50 jaar terug!! Vanaf zaterdag 16 maart 2019 start in Sporthal Rusheuvel in Oss de indrukwekkende ‘Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour’ met de beste internationale tributebands van de Woodstock-helden uit 1969 als Santana, Creedence Clearwater Revival, Joe Cocker en Muddy Waters. De hits van andere originele Woodstock-bands/-artiesten, Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who, Grateful Dead, Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, Tim Hardin, Blood, Sweat & Tears, Richie Havens, Jefferson Airplane, Melanie, Sly & The Family Stone, John Sebastian, Ten Years After, Canned Heat en Johnny Winter, worden gedetailleerd en vol passie gebracht door de ‘Woodstock All Stars’ om zo iedereen te laten ervaren hoe het 50 jaar geleden was. Dit alles passend aangevuld met de allerbeste tributebands van Led Zeppelin en The Rolling Stones (die er in 1969 eigenlijk ook bij hadden moeten zijn) maakt van deze unieke serie van 8 onvergetelijke shows, een ware ‘trip down memory lane’ waarbij het publiek wordt meegevoerd in de flow van ‘love & peace’.

‘Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour’ is een ode aan één van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de hippiecultuur en popmuziek. Het Woodstockfestival was een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren ’60 en van het hippietijdperk. Met het brengen van de beste tributes in een omgeving die dezelfde sfeer uitstraalt als toen, wordt het publiek getrakteerd op het unieke gevoel van deze historische live beleving.

Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour
Datum: zaterdag 16 maart 2019
Zaal: Sporthal Rusheuvel in Oss
Zaal open: 14.00 uur
Aanvang: 14.30 uur

Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek