Broken Brass Ensemble naar Paradiso

Ticketmaster
Broken Brass Ensemble naar Paradiso
Broken Brass Ensemble naar Paradiso

Met één drummer en zeven koperblazers blijft het Broken Brass Ensemble al een tijdje een gouden formule. Gewapend met een aanstekelijke mix van traditionele New Orleans-brass met blues, funk en hiphop, zijn ze gerust een heuse live-sensatie te noemen. Dat de band niet heeft stilgezeten sinds hun vijfjarige bestaan eerder dit jaar, moge duidelijk zijn: ze hebben een independent label zelf opgericht en in februari verschijnt het nieuwe album ‘With A Vengeance’. Voordat deze uitkomt, zullen er eerst 5 singles met clip uit worden gebracht, komen ze met een eigen bier én wordt een remix EP gereleased. Dan kan echt niemand meer om deze brass band heen.

Broken Brass Ensemble in Paradiso
Zaterdag 23 maart 22.00 uur
Voorverkoop start vrijdag 23 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek