Downhill XIII in de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Downhill XIII in de Nieuwe Nor
Downhill XIII in de Nieuwe Nor

Downhill opent het jaar 2019 met een speciale New Year’s Edition van haar evenement rondom darkwave, goth, industrial en donkere electronische muziek. De dertiende editie op zaterdag 26 januari 2019 in poppodium NIEUWE NOR kent een ijzersterk internationale line-up met Henric de la Cour (Swe), Portion Control(UK), Zwaremachine (USA), Fïx8:Sëd8 (DE) en Katharoi (NL). Een perfecte avond voor liefhebbers van donkere alternatieve electronische muziek met een scherp randje en veel theater. DJ Kitty (Inpoet) zorgt ervoor dat de avond als een puzzel in elkaar past en er na afloop nog flink gedanst kan worden.

Downhill XIII op zaterdag 28 januari 20.30 in de Nieuwe Nor
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster