Douwe Bob terug naar Venlo

Ticketmaster
Douwe Bob terug naar Venlo
Douwe Bob terug naar Venlo

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in een persoon. Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Songfestival, Beste Singer-songwriter, tweemaal Pinkpop, need we say more?

Douwe Bob wist Grenswerk al eens eerder uit te verkopen in 2015. Ook speelde hij dat jaar als afsluiter op Zomerparkfeest. Vorig jaar was Douwe Bob ook te zien op het Zoks Festival in Blerick. De kaartverkoop voor het concert in Grenswerk is meteen begonnen.

Douwe Bob in Grenswerk Venlo
Vrijdag 15 maart 2019 om 20.30 uur
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster