Modeselektor naar Paradiso

Ticketmaster
Modeselektor naar Paradiso
Modeselektor naar Paradiso

Gernot Bronsert en Sebastian Szary vormen het Berlijnse duo ‘Modeselektor’. Al 20 jaar drukken ze hun stempel op de elektronische scene. Als DJ’s, maar ook als producers, promoters en labeleigenaren. De mannen zijn vrienden sinds de jaren 90, en begonnen met optreden als Modeselektor in 1996. in 2000 tekenden ze bij het label ‘BPitch Control’ van vriendin Ellen Allien. Daar bracht hun toenmalige vreemde mix van techno, elektronische muziek en hiphop/dubstep hen wereldwijde aandacht.

Aan het einde van het jaar 2000 richtten ze hun eigen labels ‘Monkeytown’ en ‘50Weapons’ op. Hier was, naast hun eigen producties, ruimte voor het werk van opkomende producers met een eveneens opvallende stijl. Een paar jaar daarna vormde het duo samen met Sascha Ring, aka Apparat, het collectief ‘Moderat’. Ondanks de op het eerste gezicht nogal vreemde combi, werd dit een enorm succes. De hits ‘Bad Kingdom’ en ‘A New Error’ vlogen je om de oren in elke grote club.

Maar ook als duo zitten ze niet stil. Zo verscheen eerder dit jaar weer een nieuw album ‘Modeselektion, Vol. 04’ waarop samenwerkingen staan met o.a. Lone, Rødhåd en Radio Slave. Op 6 maart 2019 keert het duo terug naar Amsterdam, waarbij we ongetwijfeld worden getrakteerd op een indrukwekkende, audiovisuele show.

Modeselektor is op  woensdag 6 maart in Paradiso
Aanvang 20:30
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster