Daniel Romano terug naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Daniel Romano terug naar De Oosterpoort
Daniel Romano terug naar De Oosterpoort

De eigenzinnige Canadees Daniel Romano is even geniaal als onvoorspelbaar. Country, pure pop, psychedelica en punk. In zijn muzikale universum bestaan geen grenzen. Op zondag 26 mei speelt Daniel Romano in De Oosterpoort.

Muzikaal

Muzikaliteit zit bij Daniel Romano in het bloed. Zijn ouders waren folkmuzikanten en door zijn grootouders ontdekte hij country. Met als gevolg dat zijn interesse in deze genres als maar groeide en groeide. Ook wist Daniel in zijn jeugd een rits instrumentele vaardigheden onder de knie te krijgen. Nu weet hij gitaar, drums, pedal steel en keyboard feilloos te bespelen.

Onvoorspelbaar

Elk album van Daniel Romano is anders. Eerder nam hij je moeiteloos mee naar een honky-tonk in Nashville uit de jaren 50, nu is de cowboyhoed verdwenen en heeft de country sound plaats gemaakt voor psychedelische pop en punk. Wel zijn Daniel’s nummers nog altijd  overtuigend, voorzien van fraaie zang en bepakt met verhalen over liefde, haat, trouw en verraad.

Finally Free

Daniel’s onlangs uitgebrachte plaat Finally Free is bijna helemaal eigenhandig ingespeeld. De muziek op het album is een moderne en eigenzinnige variant op de folkmuziek uit de jaren zestig. De melodieën zijn van een adembenemende schoonheid, de teksten surrealistisch en muzikaal klinkt het album als een klok.

Daniel Romano in De Oosterpoort
Zondag 26 mei 2019  | 20.00 uur
Voorverkoop is gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek