Matt Andersen naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Matt Andersen naar Tivoli Vredenburg
Matt Andersen naar Tivoli Vredenburg

De Canadese blueszanger/gitarist Matt Andersen koppelt een imposante verschijning aan een imposant stemgeluid. Het is een raadsel waarom deze man niet wereldberoemd is, want alles aan hem is geweldig: muziek, tekst, gitaarspel, zang en podiumuitstraling. Een echte bluespurist is hij overigens niet – veel van zijn nummers zou je net zo makkelijk als soul kunnen kwalificeren. Vanavond staat Andersen solo in de Grote Zaal met werk van zijn binnenkort te verschijnen album Halfway Home By Morning. Met het dit jaar uitgekomen livealbum Live At Olympic Hall kom je al aardig in de stemming!

Matt Andersen in TivoliVredenburg
Woensdag 20 maart 20.15 uur
Voorverkoop start vrijdag 7 december

Ticketmaster