Prophets Of Rage naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Prophets Of Rage naar Tivoli Vredenburg
Prophets Of Rage naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse raprockband Prophets Of Rage mogen we met recht een supergroep noemen. Op het podium staan vanavond drie leden van Rage Against The Machine en Audioslave (bassist Tim Commerford, gitarist Tom Morello en drummer Brad Wilk), twee van Public Enemy (DJ Lord en rapper Chuck D) en rapper B-Real van Cypress Hill. Gewapend met een flinke dosis woede, een sterk sociaal besef en een muur van Marshall-versterkers willen ze de wereld veranderen. Verwacht werk van het zelfgetitelde debuutalbum uit 2017, maar ook nummers van RATM, Public Enemy en Cypress Hill!

Prophets of Rage in Tivoli Vredenburg
Maandag 19 augustus 2019 om 20.15 uur
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster