Rootsriders naar De Helling

Ticketmaster
Rootsriders naar De Helling
Rootsriders naar De Helling

De Nederlands/Caribische tributeband Rootsriders houdt al meer dan tien jaar de muziek van Bob Marley levend op een manier die de meester recht doet – BBC Radio 4 noemt hen niet voor niets ‘Europe’s best Bob Marley Tribute’. Vanavond brengt Rootsriders een ode aan Legend, het verzamelalbum van Marley dat dit jaar zijn 35e verjaardag viert. Legend is het bestverkochte reggae-album aller tijden, maar dat is ook onvermijdelijk met zo’n tracklist. Van protestsongs als I Shot The Sheriff en Get Up, Stand Up via een spiritual als Redemption Song tot feestelijke nummers als Stir It Up: alles komt langs!

Rootsriders  in TivoliVredenburg De Helling
Donderdag 18 april 20.30 uur
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster