Soul Live komt naar de Oosterpoort

Ticketmaster
Soul Live komt naar de Oosterpoort
Soul Live komt naar de Oosterpoort

Voor alle soulliefhebbers van het noorden: Soul Live, hét soulfeestje van Nederland, komt in 2019 naar Groningen. Na uitverkochte zalen in Paradiso, Poppodium 013, Luxor Live en De Vorstin, zal de Grote Zaal van De Oosterpoort op vrijdag 15 maart voor de allereerste keer geheel in het teken staan van Soul Live. Een dansavond voor de echte soulliefhebbers vanaf 18 jaar. De muziek van oude soullegendes zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komt allemaal voorbij. Maar óók muziek van de nieuwe generatie soul artiesten: Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott zal de revue passeren.

Soul Live in De Oosterpoort
Vrijdag 15 maart | 21.00 uur
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster