The Lemonheads naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Lemonheads naar Tivoli Vredenburg
The Lemonheads naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse gitaarband The Lemonheads heeft genoeg eigen werk om trots op te zijn (neem de klassieke nineties-albums It’s A Shame About Ray en Come On Feel The Lemonheads), maar nummers van anderen spelen ze ook graag. Hun laatste album Varshons (2009) bevatte zelfs louter covers. Dankzij de eigenzinnige keuze van frontman Evan Dando was het een geslaagd project, met nummers van Gram Parsons, GG Allin en Christina Aguilera. Begin 2019 verschijnt Varshons 2, waarop Dando aan de haal gaat met Nick Cave, Yo La Tengo, Lucinda Williams en, jawel, Take It Easy van de Eagles!

The Lemonheads in TivoliVredenburg
Donderdag 21 februari 20.15 uur
Voorverkoop start vrijdag 7 december

Ticketmaster