This Is Jackson naar Willem Twee

Ticketmaster
This Is Jackson naar Willem Twee
This Is Jackson naar Willem Twee

In 1982 verschijnt het album THRILLER! Een icoon in de popmuziek, grensverleggend op alle vlakken. Het album katapulteerde MJ naar ongekende roem. In januari en februari 2019 staat THRILLER centraal tijdens de clubtour van This Is Jackson.

De negenkoppige band gaat dit iconische album live spelen. Geen minuut gaat verloren, alle knallers zoals Billy Jean, Human Nature, PYT, Beat It en Thriller komen voorbij. Maar er is meer. Het podium wordt volledig in de spooky halloween stijl van de Thriller-video aangekleed, ondersteund met op maat gemaakte visuals. In dat decor speelt de band alle nummers van THRILLER, afgewisseld met een reeks grote hits uit de rest van Jackson’s carrière.

This Is Jackson
Sinds 2016 brengt deze club een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale
negen koppige liveband met Monty Wells op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent Fatih Kilci als Michael Jackson danser.

This is Jackson’s THRILLER in Willem Twee Den Bosch
Zaterdag 23 februari 21.00 uur
Voorverkoop is gestart

Ticketmaster