Typhoon naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Typhoon naar Burger- weeshuis
Typhoon naar Burger- weeshuis

Typhoons album ‘Lobi di Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van DWDD. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

Typhoon in Burgerweeshuis
Vrijdag 28 juni 20.30 uur
Voorverkoop start vrijdag 7 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek