Jethro Tull naar Philharmonie Haarlem

Ticketmaster
Jethro Tull naar Philharmonie Haarlem
Jethro Tull naar Philharmonie Haarlem

Patronaat en Philharmonie presenteren op 21 oktober 2019 de legendarische classic rock band Jethro Tull in Philharmonie. Nadat de iconische formatie afgelopen jaar in een razend tempo shows uitverkocht in Carré en 013 (binnen 48 uur!), komt de band in oktober 2019 terug om deze bijzondere tour opnieuw te doen in slechts drie Nederlandse steden, waaronder een show in Haarlem.

Smullen voor liefhebbers van deze rocktitanen want deze avond worden, ondersteund met video-visuals, de grootste successen van Jethro Tull gespeeld; pareltjes uit zowel vroege jaren als latere perioden van deze invloedrijke progressieve rockers.

Opgericht in 1968 begon Jethro Tull met voornamelijk blues georiënteerde rockmuziek maar al snel stuwde de creatieve grenzeloosheid hen in progressieve richtingen. Het internationale succes volgde snel en midden jaren ‘70 kon Jethro Tull met recht één van de meest succesvolle live bands op het wereldtoneel worden genoemd, zij aan zij met uiteenlopende generatiegenoten als Led Zeppelin, Elton John en The Rolling Stones. Nu, ruim 40 albums en meer dan 60 miljoen verkochte exemplaren verder is Ian Anderson erin geslaagd de band op dát hoge niveau te behouden en zelfs door te blijven ontwikkelen in die onnavolgbare Tull-sound.

Jethro Tull
Datum: 21 oktober 2019
Zaal: Philharmonie Haarlem
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek